CGG Waas & Dender

Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg

De VDIP-werking richt zich tot mensen met een   psychotische kwetsbaarheid of beginnende stemmingsstoornis van het bipolaire type.

Door het aanbieden van een vroegtijdig vangnet trachten we het optreden van acuut psychotische of manische fases binnen de problematiek te voorkomen.
Voor mensen in de nasleep van hun eerste psychose of manische episode streven we naar het voorkomen van depressieve klachten en/of een herval. Cliënten die actueel een psychose of manische fase doormaken bieden we ondersteuning en hulp om een verdere escalatie te voorkomen.

Voor wie?

Jongeren   en volwassenen tussen 14 en 25 jaar met een combinatie van psychische klachten die mogelijks op de ontwikkeling van een psychose of bipolaire problematiek wijzen. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de website van VDIP: www.vdip.be.

Regio

Waasland: 

Sint-Niklaas - Beveren-Waas - Temse - Kruibeke - Stekene -   Sint-Gillis-Waas - Waasmunster – Lokeren - Zele.

Dender:

Dendermonde - Baasrode - Berlare - Buggenhout - Wichelen -   Lebbeke - Moerzeke - Schellebelle - Serskamp- Overmere - Hamme

Hoe werken we?

VDIP werkt   zo laagdrempelig mogelijk. Op vraag van de cliënt kunnen de gesprekken thuis,   op school, bij de huisarts , op het centrum of elders plaatsvinden. 

Contact

elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur
of na afspraak

VDIP Waas en Dender
Parklaan 14B

9100 Sint-Niklaas
T 0474 20 40 24 of 03 293 25 21

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.vdip.be